ESSENTIALS

 • A/N/G COSMETICS
  A//N/G Cosmetics is een Nederlands beautymerk met echte skincare essentials. De producten hebben altijd een multifunctionele werking en leverent direct zichtbaar resultaat op basis van wetenschappelijk bewezen formules en actieve ingrediënten.

 • COOLA
  De huid optimaal beschermen voor de stralingen van de zon is ontzettend belangrijk. Met de producten van Coola ben je optimaal beschermt tegen de zon. De formules worden extra efficiënt door de toegevoegde antioxidanten.

 • REVITALASH


 • APOEM
  Een cadeau voor de kleintjes! Ook onze kinderen verdienen het beste voor hun huid. 
  In de Apoem Kids Trio zit een Happy Hair & Body Wash, Sweet Cleansing Oil en Candid Face & Body Oil.  Deze drie perfect op elkaar afgestemde producten helpen jouw kind voor een betere huid!

 • TAN-LUXE
  TAN-LUXE is opgericht rondom één idee: als je je make-up kan personaliseren, waarom dan niet je bruine teint? Met hun revolutionaire producten heb je geen last meer van strepen, oneffen vervagen, verstopte poriën of uitgedroogde huid. Jij bent zelf in controle over jouw teint doordat je kleur in lagen kunt opbouwen. Daarnaast werkt TAN-LUXE op de eerste plaats vanuit huidverzorging. De huid wordt gevoed en gehydrateerd, en krijgt tegelijkertijd een prachtige gloed. Wij zijn fan! Allemaal!

 • SCKIN NUTRITION
  ScKIN Nutrition: the best for your skin and vitality! De supplementen van ScKIN past precies in ons credo gracefully ageing; maar dan van binnenuit! ScKIN zit vol bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, darmondersteuning en immuunondersteunende stoffen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Ook ondersteunt het de aanmaak van collageen- & elastinevezels en aanmaak van nieuw bindweefsel!

 • DELILAH
  Delilah is hét favoriete make-up merk binnen The Skin Institute. De mascara, lip liner, lipstick, blush, eyeshadow, brushes … alles is geweldig!