PARFUMS

 • JULIETTE HAS A GUN
  Juliette has a Gun is voor vrouwen die hun aantrekkingskracht gebruiken als wapen om de wereld te veroveren. Geïnspireerd op de wilde verleidelijke kant van de protagonist uit Shakepeare’s beroemde liefdesverhaal; Romeo en Juliette. Het pistool dient als metafoor voor een wapen van verleiding, of is het slechts een accessoire vol bluf? Schoonheid is immers een vrouw’s zoetste wraak. Romano Ricci, de achterkleinzoon van Robert en Nina Ricci is al sinds zijn jeugd omringd door mode en creatie. Hij wil met zijn ‘Maison Juliette has a Gun’ zijn eigen universum tot leven brengen.

 • 2787 BARCELONA
  27 87 co-creëert, in plaats van te dicteren, het hier en nu. Geen geheugen, geen verleden: dit is een lijn van progressieve, nieuwsgierige parfums die canvas zijn en een aanvulling zijn op een onopgesmukt Nu.

 • IL PROVFMO
  Parfums hebben de kracht om uiting te geven aan het leven en de liefde voor het leven. Ze vangen de momenten van vreugde die het leven het leven waard maken’, Aldus Silvana. Silvana Casoli heeft haar eigen parfumlijn opgezet, waarvan ze haar levenswerk heeft gemaakt. De geuren van Il Profvmo worden ontwikkelend op basis van natuurlijke ingrediënten. De geuren zijn geïnspireerd op het ritme en taal van de natuur.

 • HEELEY
  James Heeley werd als designer altijd al beïnvloed door de natuur dus het is logisch dat hij gefascineerd werd door de wereld van geur. Die fascinatie ontstond toen hij ontdekte hoe parfums ontworpen en geproduceerd worden.

 • HISTOIRES DES PARFUMS
  De Franse Gerald Ghislain heeft zijn verhalen en historie tot leven gebracht in bijzondere parfums. Zijn geurbibliotheek is geïnspireerd op historische personen/gebeurtenissen uit de 18de en de 19de eeuw. In elke bibliotheek zijn er tijdloze klassiekers, exclusieve edities en unieke werken verborgen. Dit soort boeken maken de bibliotheek compleet en geven haar karakter.

 • ETRO
 • ROSE ARABIA
  Rose Arabia is een eigentijds nieuw hoofdstuk in parfumerie. Het parfummerk vloeit voort uit de takken van het al gevestigde Widian. Rose Arabia is een charmante, nieuwe aromatische ervaring van parfum. Door deze verrijking probeert het merk de diversiteit binnen geur opnieuw vorm te geven en de essentie van eau de parfum opnieuw te ontdekken. Elk parfum neemt je mee op een reis naar de delicate samensmelting tussen bloemen uit mysterieuze Arabische landen. Denk aan de geur van lelie, roos, amandel, saffraan, oranjebloesem, vanille en ylang ylang. Invloeden van wereldse sensaties zorgen ervoor dat je jezelf wil laten zien door middel van deze delicate parfums. Rose Arabia heeft een elite team samengesteld om voortreffelijke geuren te creëren voor jouw dagelijkse ambiance.