!QMS 3 Step Collagen System

  0 reviews
  0 out of 5

  229,00

  13 op voorraad

  3 Step Collagen System 30ml met een vernieuwde formule van het collageen en fruitzuur! Deze is nog krachtiger en met nog meer resultaat! Dit Collageen bevat een opnieuw gepatenteerde formule waaraan meervoudig Hyaluronzuur en Honing Liposomen zijn toegevoegd. Deze nieuwe werkstoffen zijn zeer fijn van structuur en worden nog beter in de huid opgenomen.Een verjonging van 1;8 jaar is al na 2 maanden zichtbaar en wetenschappelijk aantoonbaar! Het tijdsverloop van de UV veroudering word hiermee met 5;5 jaar vertraagd!3 perfect op elkaar afgestemde producten; vermindert de tekenen van huidveroudering. Kleine rimpeltjes verdwijnen en de huid wordt jonger en vitaler. Deze Classic Set wordt gebruikt bij normale huiden; waarbij er geen puistvorming of couperose overheerst. Het mag aanwezig zijn maar het mag niet overheersen.Fruitzuren:Deze fruitzuren verwijderen de tussenlijmcellen en de dode cellen. Ze werken op de celvernieuwing zonder dat de huid hierdoor verdund of beschadigd wordt.Collageen:Er wordt gebruik gemaakt van collageen dat verwerkt zit in een uniek serum volgens de TCP factor (Trans-Cutane-Penetration). Allereerst wordt het zogenaamde vulcollageen toegepast. 82% pure collagenen worden binnen 40 seconden in de basaalcellenlaag van de huid gebracht. Waarna zij in staat zijn zich 300 keer te vermenigvuldigen met vocht; wat zorgt voor een gigantische vochtuiteenzetting in de huid!

  Inhoud:
  30 ml Exfoliant Fluid- 30 ml Day Collagen- 30 ml Night Collagen. Met deze set kunt u gemiddeld uw gezicht3 maanden verzorgen.

  Gebruik:
  reinig de huid met de Deep Cleansing- breng daarna de Exfoliant Fluid aan en laat deze 10 minuten inwerken- verwijder de Exfoliant Fluid met lauw water en maak de huid goed droog- breng het Day Collagen of Night Collagen

  Belangrijk:
  Gebruik hierbij altijd de !QMS Deep Cleansing.