Skin Treatments

LOVE, ATTENTION, PERSONAL
Wij willen jou jouw allermooiste huid geven en van binnen en buiten laten stralen! Wij werken met een een uniek concept, welke door Zizi ontwikkeld is, waarbij wij jouw persoonlijke huidplan ontwikkelen.

INTAKE 
Bij jouw eerste bezoek nemen wij uitgebreid de tijd om jou en jouw huid beter te leren kennen. Aan de hand van een uitvoerige intake en huidscan kijken we naar huidverzorging, productgebruik, voeding en lifestyle.

TREATMENT
Aansluitend volgt jouw eerste treatment, de let’s meet facial, waarbij wij werken met de allerlaatste behandelmethodes en technieken. De huidspecialist leert tijdens deze treatment de conditie van jouw huid nog beter kennen. Deze treatment kost € 55,-

PERSOONLIJK HUIDPLAN
Op basis hiervan stelt Zizi een, persoonlijk voor jou gemaakt, 
behandelplan op.
Jouw persoonlijke huidplan bestaat uit;
– de juiste treatments,
– inzetten van apparatuur,
– producten voor thuisgebruik,
– supplementen
– desgewenst aangevuld met voedingsadviezen.

BOEK NU JOUW TREATMENT

JOUW COMMITMENT
Een mooie, stralende huid realiseren, doen wij samen! Onze huidspecialisten werken met liefde en passie aan jouw huid, maar het gebruik van de juiste producten is essentieel om jouw gewenste resultaat te behalen. Daarom kunnen wij jou een mooie, gezonde huid garanderen als we ook op jou kunnen rekenen.

Een deel van de behandeling voer je zelf uit. De verzorging van jouw huid gaat namelijk ook buiten onze afspraken om gewoon door. Gebruik van de producten thuis en het goed reinigen van jouw huid is essentieel om het maximale uit jouw behandelingen te kunnen halen.
Ook de juiste voeding en het gebruik van supplementen speelt een belangrijke rol in het krijgen van een prachtige huid.

DE HUID IS ONDERHEVIG AAN VERANDERINGEN
Onze huidspecialisten zijn geschoold en getraind om jouw huid bij iedere bezoek weer te beoordelen. Niets is zo verraderlijk als de huid. Onder invloed van het weer, hormonen, voeding, werk en leefstijl verandert jouw huid. Dus de behoefte van jouw huid kan per keer verschillen. Onze huidspecialistes beoordelen iedere keer of jouw behandelplan nog up to date is en op basis hiervan kiezen ze de juiste behandelmethodes en technieken. Je krijgt tijdens iedere behandeling van te voren te horen hoe jouw huid behandeld wordt en waarom er voor de betreffende behandeling gekozen is.

The Skin Institute | Dorpsstraat 40-42, Vught | theskininstitute.nl