Skin advies

HUIDTYPES

DROGE HUID

Wanneer je last hebt van een droge huid, ontbreken de essentiële vetten in de huid. Hierdoor voelt de huid trekkerig en kan deze zelfs schilferen.

VOCHTARME HUID

Een vochtarme huid wordt vaak verward met een droge huid, terwijl je huid gedehydrateerd is en dus een behoefte heeft aan vocht. Hierdoor kan je huid trekkerig voelen en crackelé ogen.

GEVOELIGE HUID

Wanneer de huidbarriere verslechterd, word haar natuurlijke bescherming aangetast. Daardoor wordt de huid vatbaarder voor schadelijke invloeden van buitenaf

DOFFE of VALE HUID

Een stralende, frisse huid is jammer genoeg geen vanzelfsprekendheid. Onze huid wordt beinvloed door externe factoren zoals roken, zon, milieu, welke een frisse glow in de weg staan.

ACNE

 Acne is te herkennen aan het optreden van puistjes o.a. door een overmatige productie van talg  Mensen met acne hebben veelal een vette/glimmende huid.

PIGMENTATIE

Een overproductie van Melanine, de oorzaak van hyperpigmentatie, door huidveroudering, zonschade en hormonale veranderingen.

LIJNTJES & RIMPELS

Met het verouderen neemt ook het hyaluronzuur en elastine af. Hiermee verliest de huid haar elasticiteit en volume en ontstaan de eerste lijntjes.